28
abr-2016

Activitats Sant Jordi 2016

Aquest any per Sant Jordi  s’han realitzat diferents activitats a la Residencia on hi han col·laborat i participat diferents col·lectius.

L’assDSC_0889ociació de Dones de Camprodon(ADVAC) van col·laborar amb la confecció dels detalls de Sant Jordi realitzant unes bosses per les dones de la residència amb retalls de roba que varen quedar molt boniques i pels homes van portar uns moneders negres.

 

Els DSC_0898Residents dies abans també varen confeccionar un detall, aquest any es va  fer un drac i una rosa  per tal d’adornar les bosses i moneders.

 

 

El Dijous dia 21 d’Abril es va celebrar el dia de Sant Jordi a la Residencia i a partir de 2/4 de 4 de la tarda es varen llegir poemes a càrrec dels residents, voluntariat i personal i després varem poder gaudir de l’actuació musical d’en Joan i la Carme. Finalment es van entregar els Detalls de Sant Jordi i es va repartir coca i fuet per tothom.

DSC_0856   DSC_0880   DSC_0953

 

El Divendres dia 22 d’Abril vora les 11 del matí van venir els nois i noies de l’I.E.S Germans Vila Riera en motiu de la Diada de Sant Jordi per oferir-nos una actuació musical de cant i de ball.

DSC00022 DSC00004 DSC00014

El dissabte 23 d’abril durant la tarda els nois i noies de L’Eixam de Creu Roja varen venir a portar roses petes per ells mateixos per tots els residents de la residencia els quals van estar molts contents.

DSC00048Per acabar ensenyar-vos les  roses de paper de seda que ha fet algún resident i convidar-vos a veure i a comentar la galería de fotografíes de les activitats que s’han realizat en motiu de la Diada de Sant Jordi 2016!!

 

 

4

 likes / 0 Comments
Share this post:

Vols deixar-nos un comentari?


Click on form to scroll

Arxiu

> <
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec